EKO OKULLAR PROGRAMI

EKO OKULLAR Projesi Kapsamında Yapılan Çalışmalar

23.11.2023 106

23-11-2023Eko okullar geri dönüşüm projemiz kapsamında okulumuza geri dönüşüm çöp kovaları yerleştirildiEKO OKULLAR projesi kapsamında çocukların aktif katılımlarıyla SONBAHAR BAHÇEM etkinliğimiz için yaprak, kozalak ve palamut toplandı.EKO OKULLAR projesi kapsamında çocukların aktif katılımlarıyla SONBAHAR BAHÇEM etkinliğimiz için yaprak, kozalak ve palamut toplandı.EKO OKULLAR projesi kapsamında hazırladığımız Eko Panomuz ve İlkemizEko Panomuz- İlkemizEko Panomuz- İlkemizEko Panomuz- İlkemizEKO OKULLAR Programı Kapsamında eylül Ayı Eylem Planı Çerçevesinde Çocuklarımızın Günlük Yaşam Becerilerini Geliştirmeye Devam Ediyoruz. Öğrencilerimizle Birlikte Atık Malzemelerden Kuş Yemliği yaptık.EKO OKULLAR Programı Kapsamında eylül Ayı Eylem Planı Çerçevesinde Çocuklarımızın Günlük Yaşam Becerilerini Geliştirmeye Devam Ediyoruz. Öğrencilerimizle Birlikte Atık Malzemelerden Kuş Yemliği yaptık.EKO OKULLAR Programı Kapsamında eylül Ayı Eylem Planı Çerçevesinde Çocuklarımızın Günlük Yaşam Becerilerini Geliştirmeye Devam Ediyoruz. Öğrencilerimizle Birlikte Atık Malzemelerden Kuş Yemliği yaptık.