BAKANLIK GENELGESİ VE OKUL GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Bakanlığımızın 2023/28 sayılı genelgesi doğrultusunda;

Velilerin okul ziyaretleri ve öğretmenlerle görüşmelerinin daha nitelikli, düzenli ve sağlıklı olması için okullar tarafından planlamalar yapılacak, ziyaretler için eğitim öğretim faaliyetlerini aksatmayacak şekilde zaman çizelgesi oluşturulacaktır. Planlanan görüşme ve toplantılar dışında velilerimizin okul içinde bulunmalarının pedagojik olarak doğru olmadığı göz önünde bulundurularak gerekli tedbirler alınacaktır.

Genelgeye ulaşmak için tıklayınız.

 

09.01.2024 73

09-01-2024

 

NAZİFE TALAT ORHAN ANAOKULU GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

 

 

 

 

  • Okulumuz giriş çıkışlarında anonslu-kartlı giriş çıkış sistemi uygulaması uygulanmaktadır. ( Kart olmadan okuldan çocuk teslim edilmez)

  • Okulumuza velilerin ve yabancıların girmesi bakanlığımızın 2023/28 sayılı genelgesi doğrultusunda pedagojik açıdan uygun olmadığından veli- öğretmen görüşmeleri veli toplantıları ve randevu sistemi ile sağlanacaktır.

  • Velilerimizin okul ziyaretleri ve öğretmen görüşmelerinin daha nitelikli, düzenli ve sağlıklı olması için veli ve öğretmenler tarafından planlamalar yapılacak, ziyaretler eğitim öğretim faaliyetlerini aksatmayacak şekilde planlanacaktır.

  • Öğretmenlerden randevular okul sitesinde bulunan randevu sistemine e-devlet ile giriş yapılarak alınacaktır.

  • Ders saatleri içerisinde öğrencisini alacak olan veliler önceden öğretmeni bilgilendirmelidir.