KAYSERİ / MELİKGAZİ - Nazife-Talat Orhan Anaokulu

May

EKO OKULLAR projemiz kapsamında baharın gelişiyle birlikte bahçemizde ekim dikim yapılacak alanların hazırlığı için iri taş ve çöpler çocuklar tarafından temizlendi.

Nis

Rehberlik servisimiz tarafından aylık olarak gerçekleştirilen kitap kritiği etkinliğimiz bu ay 30 Nisan 2024 Salı günü okulumuz konferas salonunda gerçekleştirilecektir.

Nis

22 mart dünya su günü kapsamında suyun arıtılması ve dünyadaki su sorunları konulu eko panomuzu güncelledik ve tüm çocukların görebileceği ortak kullanım alanında sergiledik.

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ ve ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ

VELİLERİMİZE YÖNELİK EĞİTİM

Ock

• Bakanlığımızın projesi olan "Dilimizin Zenginlikleri" kapsamında "Sözcük özgürlüktür" sloganıyla uygulamaya devam ettiğimiz etkinliklerimizde bu hafta okulumuda Eğitimci-Yazar Sn. Asuman GÜREK'i okulumuzda ağırladık.
  •  Kendi yazmış olduğu kitabı okulumuz öğrencilerine okuyup etkinlikler yapan Asuman Öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Artık materyallerden veli katılımıyla yapılan müzik aletleri.

Sınıflarımızda müzik etkinliklerinde çocuklarımızla birlikte keyifle kullanıyoruz.

Ara

Atık oluşumunu minimum düzeyde tutmayı hedefliyoruz. Bu nedenle çocuklarımızı kullandığımız kağıtların her iki yüzünü de değerlendirmeye teşvik ediyoruz.

Ara

Yaşam döngümüzün devam etmesi için her canlının bir beslenmeye ihtiyacı vardır. bizler de okul bahçemizde ki minik misafirlerimiz için atık malzemelerden mama kabı yaptık.

Ara

Velilerimiz ve çocuklarımızla birlikte atık pet şişeleri dönüştürdük. Çöp değil atık diyoruz ve oluşan atıkların geri kazandırılmasını amaçlıyoruz.

Ara

Çöp nedir? Geri Dönüşüm nedir? Konularıyla alakalı küçük halka sohbeti yaptık, geri dönüşüm logosunu tanıttık ve çocuklarımızı bu konuda bilinçlendirmeye çalıştık.

Ara

Sabah Grubu Ardıç ve Çınar sınıflarımızın ''C Vitamini Şenliği'' etkinliğinde hem eğlendik hem öğrendik hem de sağlıklı beslendik.

EKO OKULLAR Projesi Kapsamında Yapılan Çalışmalar