KAYSERİ / MELİKGAZİ - Nazife-Talat Orhan Anaokulu

May

Okul öncesi eğitim kademesinde aile eğitimi ve katılımı süreçlerinin desteklenmesi amacıyla Temel Eğitim Genel Müdürlüğünce hazırlanan "Aylık Aile Eğitimi Bülteni"nin Nisan sayısı yayımlanmıştır.

Aylık Aile Eğitimi Bülteni Nisan Sayısına ulaşmak için tıklayınız.

Nis

Geleneksel oyunlarımızı küçükten büyüğe her yaştan bireyin öğrenmesi ve yaşamlarına dâhil edebilmesi amacıyla büyük bir emekle hazırlanan kitabımız "Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu" yayınlandı.

Mrt

Okul öncesi eğitim kademesinde aile eğitimi ve katılımı süreçlerinin desteklenmesi amacıyla Temel Eğitim Genel Müdürlüğünce hazırlanan "Aylık Aile Eğitimi Bülteni"nin mart sayısı yayımlanmıştır.

Aylık Aile Eğitimi Bülteni Mart Sayısına ulaşmak için tıklayınız.

Bakanlığımızın 2023/28 sayılı genelgesi doğrultusunda;

Velilerin okul ziyaretleri ve öğretmenlerle görüşmelerinin daha nitelikli, düzenli ve sağlıklı olması için okullar tarafından planlamalar yapılacak, ziyaretler için eğitim öğretim faaliyetlerini aksatmayacak şekilde zaman çizelgesi oluşturulacaktır. Planlanan görüşme ve toplantılar dışında velilerimizin okul içinde bulunmalarının pedagojik olarak doğru olmadığı göz önünde bulundurularak gerekli tedbirler alınacaktır.

Genelgeye ulaşmak için tıklayınız.